Over domeinhustles.nl

Wij van Domeinhustles.nl verkopen domeinnamen, bijzondere, speciale of unieke domeinnamen. Domeinen die al eerder zijn geregistreerd die we hebben opgekocht, domeinen die we hebben gekocht als investering of unieke domeinen waarvan we uitgaan dat de waarde stijgt. Er komen natuurlijk geen domeinnamen meer bij, eens vergeven blijft vergeven.

Hoe koop ik een domeinnaam?

Heel simpel, domeinhustles.nl is gewoon een webshop waar je een domeinnaam in je mandje kunt doen en kunt afrekenen. Na betaling ontvang je van ons de verhuiscode die je nodig hebt om het domein te verhuizen en je kunt hier direct mee aan de slag.

Zit er iets leuks voor je bij maar wil je eerst even in overleg? Mail me dan op coen@sidehustles.nl

Zijn jullie domeinnaam kapers?

We bieden geen domeinen aan die gebaseerd zijn op bedrijfsnamen of verkeerd gespelde domeinen van grote websites en we gaan ook niet achter productnamen aan die niet van ons zijn.

Dus nee, we zijn geen domeinnaam kapers. We kopen domeinen in en gaan hier vervolgens zelf mee aan de slag, of we zetten ze in ons digitale etalage. Het is niets meer dan iemand die een huis koopt en twee jaar later voor meer probeert te verkopen.